OVER MIJ

Ik ben Margreet Brouwer. Net zo als mijn voorouders al generaties lang deden woon en werk ik in de provincie Groningen. Sinds 2008 houd ik mij bezig met genealogie. Eén van de onderzoeken waar ik aan heb meegewerkt was de identificatie van “the unknown child of the Titanic”.
In 1912, na de ramp met de Titanic, werd het lichaam van een jongetje  door bergers uit het water gehaald. De bergers zorgden ervoor dat hij een graf kreeg. Na bijna 100 jaar kreeg hij zijn naam terug “Sydney Leslie Goodwin”. DNA onderzoek maakte dit mogelijk. Er was een enorme stamboom nodig om een familielid te vinden om het DNA te vergelijken. Uiteindelijk vond ik een man in Australië.

Stel u eens voor dat ook u dat ene ontbrekende stukje van uw family mysterie kunt vinden. Dat hoeft geen DNA te zijn. De oplossing kan op verschillende plaatsen verborgen liggen.

Ik help mensen in binnen- en buitenland met het vinden van de ontbrekende gegevens. Hierbij gaat het niet alleen om het zoeken van namen en een geboorte- huwelijk- en overlijdens datum. Ik geef ook tips om uit te zoeken wie deze mensen waren, waar ze woonden en wat er gebeurde in de tijd dat ze leefden. Zodat de stamboom meer wordt dan een verzameling gegevens, het wordt de geschiedenis van uw voorouders… uw geschiedenis.

Laat u het onderzoek lieven over aan iemand anders dan is er de mogelijkheid om het onderzoek door mij te laten doen.

“Your ancestors count on you to remember them…”