Wie is Genealogie-Coach

Ik ben Margreet Brouwer.

Net zo als mijn voorouders al generaties lang deden woon en werk ik in de provincie Groningen.

Sinds 2008 houd ik mij bezig met genetische genealogie.
Twee grote onderzoeken waar ik aan heb meegewerkt waren de identificatie van “the unknown child of the Titanic” en het onderzoek naar de identiteit van Benjaman Kyle (William Burgess Powell).

Tegenwoordig help ik mensen met het vinden van onbekende familieleden. Hierbij gaat het vooral om onbekende (groot)vaders.
Voor het radioprogramma “Adres Onbekend” vond ik de vader van Aldo Koning. Dat was de eerst onbekende vader die ik vond en daarna zijn er nog heel veel (groot)vaders gevolgd.

Stel je eens voor dat ook jij dat ene ontbrekende stukje van je familie geschiedenis kunt vinden. Dat hoeft niet altijd met DNA te zijn. De oplossing kan op verschillende plaatsen verborgen liggen.

Ik hoop dat deze website jou verder helpt met jouw eigen zoektocht.

Loop je vast met je eigen zoektocht en/of wil je graag dat ik even met je mee kijk, neem dan contact met mij op dan probeer ik je weer op weg te helpen. Dit is altijd gratis.

Het is ook mogelijk om het hele onderzoek door mij te laten doen. Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan vrijblijvend contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Hoe kun je contact met mij opnemen:

“Your ancestors count on you to remember them…”