Weet waar je aan begint voor je DNA test

Weet waar je aan begint voor je DNA test. Dit is misschien wel de belangrijkste pagina op deze website.

Ja, je kunt met DNA je familie vinden. Misschien niet direct maar volgens Amerikaans onderzoek vind 50% onbekende familieleden met DNA.

Je hoopt dat jou DNA al je vragen kan beantwoorden maar jou DNA kan ook veel nieuwe vragen geven. Familie geheimen kunnen bekend worden en dit heeft niet alleen grote invloed op jou, maar ook op familie. Jou keuze om een DNA test te doen kan nieuwe familie brengen maar je kunt je familie er ook mee verliezen.
Wat doe je als uit jou DNA test blijkt dat je vader niet je biologische vader is? Als één van je grootouders niet de biologische ouder is van één van jou ouders. Of als blijkt dat jou zus eigenlijk je moeder is en degene waarvan je altijd hebt gedacht dat het je ouders zijn je grootouders blijken te zijn?

Wil je dat eigenlijk wel weten en wil jou familie dat wel weten? Als je het weet kun je het niet meer on-weten. Dan moet je proberen het te verwerken en sta je voor de bijna onmogelijke keuze “vertel ik dit aan andere betrokkenen”.
Als je een antwoord wilt proberen te vinden op jou vragen en tegelijk de kans op de onthulling van andere geheimen wilt verkleinen kun je jou DNA laten beheren door iemand anders. Diegene kan voor jou op zoek gaan zonder je te vertellen welke geheimen er nog meer ontdekt zijn. Dit verkleint de kans dat familie geheimen bekend worden maar helemaal uitsluiten kun je het nooit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jou onderzoek door mij te laten doen stuur dan een berichtje via mijn contact formulier dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.